Teamspirit

Paardenkracht voor teams - TEAMSPIRIT

KOM SAMEN IN BEWEGING met behulp van paarden

De kracht van het samenwerken en (non)verbale communicatie wordt inzichtelijk gemaakt. Ontdek samen met een paard hoe je als team met elkaar samenwerkt.

Ervaar de kracht van de kudde.


Paarden leven al eeuwen in een kudde en zijn samen een fantastisch team. Paarden werken optimaal samen aan hetzelfde doel: overleven. Hiervoor is veel onderling vertrouwen en verbinding nodig. Ieder paard in de kudde heeft zijn of haar eigen taak gebaseerd op het talent waar hij of zij goed in is. Ieder paard weet precies wat hij aan de ander heeft en kent de kwaliteiten van de ander. Als we met het team in de bak aan het werk gaan dan 'scant' een paard in een fractie de situatie en de staat van deze nieuwe kuddegenoten. Door met het team opdrachten en oefeningen met het paard uit te voeren worden patronen inzichtelijk gemaakt.
- Waar ben jij als team(kudde)lid goed in?
- Wat mist er in het team (de kudde) ?
- Wat is er in het team (de kudde) nodig voor vervolgstappen ?

Wil jij ook met jouw team in de bak aan de bak? Kom dan samen in beweging en ervaar de TEAMSPIRIT met een paard !! Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Het programma voor de teamontwikkeling wordt op maat gemaakt want elk team zit in een andere fase en heeft andere vraagstukken. Afhankelijk van de vragen maken we samen met bijvoorbeeld de leidinggevende een programma waar theorie en praktijk worden afgewisseld. Het zijn zowel team- als individuele opdrachten, zodat aan de hand van get gedrag van het paard wij als coaches zullen uitvragen wat dit voor het team of individueel lid betekent. Hierdoor krijgt iedere teamlid direct inzicht in zijn of haar kwaliteiten en valkuilen en welke invloed dit heeft op het team. Door de ongedwongen sfeer en de prachtige locatie in Annen voelt iedereen zich prettig.
Door het werken met 2 coaches waarborgen wij de niet alleen de sociale veiligheid, maar ook de veiligheid bij de paarden. Olga Hartman komt oorspronkelijk uit het voortgezet onderwijs (VMBO) als leidinggevende van verschillende teams en Ieneke van Weringh is directeur van Zorg Anders. Zorg Anders biedt zorg aan meerdere doelgroepen in een kleinschalige setting met zorg en aandacht voor bewoners en deelnemers. Daarnaast hebben we natuurlijk de paardencollega’s. Alle paarden hebben een open karakter waardoor ze toegankelijk zijn en iedereen zich snel op zijn gemak voelt. Ook diegenen die wat bang zijn voor paarden.

Wil je met een groep vrienden, vriendinnen, studenten ervaren wat de kracht van de kudde is tijdens jullie groepsuitje voor een dagdeel ? Kom dan samen in beweging en ervaar de TEAMSPIRIT met een paard !! Neem ook dan vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Graag stemmen we een passend aanbod persoonlijk met u af. We maken dan op dat aanbod een offerte.
Neem vrijblijvend contact met ons op via info:bolheim.nl
Olga Hartman en Ieneke van Weringh
Locatie: Zevenhuizen of Annen